Jeg fik lattergas under min fødsel så sagde og så en masse underlige ting. Jeg troede blandt andet at Elmo fra The Muppets var i rummet sammen med os. Men det sjoveste var nok, da jeg spurgte min mand, om hans veer var overstået.

Under en ve sidder jeg med lattergas. Da veen er færdig, siger jeg til lattergasmasken: “Du er min bedsteste ven i hele verden.”

Min mand viftede med en brækbakke fordi jeg havde det meget varmt, og han blev på et tidspunkt meget optaget af, hvad der skete mellem benene på mig, så han glemte at vifte og det skulle han vist ikke have gjort. Jeg udbryder: “Hvad fanden laver du? FORTSÆT!!!”

Efter hver presseve udbrød jeg “god dammit” hvilket både jordemoder, min mor og min mand grinede meget af.

Dengang da jeg skulle føde første barn fik jeg besked af jordmoden at det er nu jeg skal presse og jeg svarede “Nej tak”. Hun spurgte mig hvorfor, og jeg svarede”Jeg skal skide”.

Efter ca 12 timer med intense veer kiggede jeg på min mand og spurgte ham (helt alvorligt), om vi ikke skulle aflyse det og tage hjem.

Midt i vehelvedet råbte jeg til min stakkels mand: “Du kommer aldrig i nærheden af mig med den tissemand igen. UD!”

Da jordemoderen sagde: “Så kan jeg se håret, nu varer det ikke længe”, udbrød jeg: “Hun er ikke rød håret, vel?” Jordemoderen grinte og sagde nej. Jeg svarer: “Godt, så kan jeg godt føde hende”.

Med den første sagde jeg til jordemoderen: “Fjern fingrene eller jeg brækker dem”.

Da veerne gik i gang, troede jeg bare, jeg havde sådan lidt ondt i maven a la mavekramper, så jeg blev ærlig talt noget irriteret på min mand, som ville tage tid på dem og udbrød: “STOP SÅ med at tage tid på min mavepine, det er der for helvede ingen der gør – sgu da for dumt..!”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.