Kæmpe kanin på 10,5 kg

Foto: Patrick Pleul © Scanpix

Var det noget med kanin til middag? Denne grå kæmpekanin, Robert, på over 10 kg er opdrættet hos den tyske opdrætter Karl Szmolinsky fra Eberswalde i Tyskland. Han har så stor succes med at opdrætte kaniner, at han skal hjælpe Nord-Korea igang med at opdrætte tilsvarende giganter. Robert vil let kunne mætte otte personer.

Opdatering: Se video med kaninen her, hvis du tør.

[kilde Deutsche Welle]

61 tanker om “Kæmpe kanin på 10,5 kg

 1. Der er noget helt galt. Det billede ser så fake ud 🙂 Men stadig sjovt. Jeg tror ikke en dart på det. Hans hånd er alt for stor og så er der noget olmt ved nogle af de overgange der er… ej, nu er jeg helt vred over at nogen har brugt tid på at lave sådan en gang lort. EIIIIe…

 2. Den er altså god nok. Jeg har opdateret indlægget med et link til Deutche Welle. Billedet er taget med noget der ligner en 8 mm vidvinkel-linse, så kaninen bliver strukket lidt…

 3. Jeg er seriøst bange for at møde den bamse-kanin dér – selv som en nyligt omvendt vegetar, så er der alt for meeeeget kød på det kræ!

 4. Jeg synes personligt den er alt for dejlig den kanin. Har selv en lille vædder og jeg tror den ville have godt af en legekammerat som kunne sætte den lidt på plads.

  Har set et billed af Robert her på vægten og den vejer vist kun 8,5 kilo.

 5. Heej 😀
  Det er godt nok en stor bisse den dér var ..?
  Jeg har selv 10 kaniner :p .. men det rr’ syndt de skal slagtes..
  hvis de skal det.. 🙁

 6. Helt ærligt mand, sikke en stor og sej hånd du har. Ved ikke om den er ægte, men det er godt nok en kæmpe giga stor kanin, det er den virkelig. Jeg har selv en lille dværgvædder som er højgravid med søde Oskar fra Roskilde.

  Mvh. søde lille mig.

 7. hej,, jeg hedder alexia og er ni år,, jeg elsker kaniner ritig meget, og mest små raser jeg har selv to dværgvædder kaniner, stampe (en han) perle (en hun)hun har sit første kuld i et hul lige nu….så jeg gik en for se kanin billeder og så fandt jeg det her billede.det er en meget stor kanin, den har en kæmpe krop og et stort hoved.jeg ved ikke om du skriver tilbage men hvis du gør vil jeg gerne vide om det er en hun eller han, og hvis det er en hun har den så fået unger før?og hvor gammel er den?hvor gammel kan den blive?HIlSEN MiG DER ELSKER KANiNER…….

 8. tjena, vilken stor kanin, riktig cool en (; tyvärr dog min kanin för några dagar sen ;( vet inte varför men jag hoppas att alla som har en kanin tar hand om den och älskar den som jag gjorde med min kanin, puss och kram

 9. Danska??? Knäppt asso vilken big kanin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte fatta det. Hööru du skicka inga medd till mig!!!! DS:P!

 10. hoold DA KÆÆÆFT
  waau
  syntes det er synd de ska slagtes og tror da heller ik det der er sundt for kaninen i den størelse ikk lige frem moder naturs vilje
  har faktisk ondt a den kanin der

 11. jeg haved her sidste sommer 5 kaniner, med 4 af dem stak af, og jeg var helt nede på depressionens rand, heldigvis har jeg en sød og forstående mor, og jeg fik en lille fin hvid kanin med brune øjne, som kom til at hedde bartok efter den der lille flagermus i anastasia med de vildt store øre, og han er godtnok lit af en charmetrold, når han er ude og løbe i haven så løber han lidt væk, men kommer så tilbage og stiller sig op af mine ben og vil sige hej, og så løber han igen, han er bare sø dejlig, min lille bartok<3<3 :*

 12. Har været på http://www.youtube.com og søgt under “Giant rabbit” og der kommer ganske rigtig en side frem af den tyske opdrætter Karl Szmolinsky men så stor er hans kaniner og hans hånd altså ikke så dette er helt klart et fake billede tjek det evt. selv.

 13. Har selv en belgisk kæmpe og billede er manipuleret. De bliver store.. Forældrene til den unge jeg har vejer begge 10 kg.

 14. DET ER OVER DRÆVET HAR SELV HAFT 15 AF DEM OG HAR KUN FIRE DVÆRG KANINER MEN DEN KAN IK BLIVER SÅ STOR MAN MINE VÆGE KUN 15 KILO

 15. Fat det nu. Det manden har er en ganske almindelig voksen Belgisk Kæmpe der bliver lukket ud med en fin lille Tan kanin på videoen. Kaninen løber på 6-8 år i alder, alt efter forhold, men de store racer kan overskride 12 års alderen. Det er dog ikke særlig godt for dem. Jeg har 17 Belgiske Kæmper i øjeblikket plus 4 andre racer og har taget mange billeder af dem. Fotoet her er ikke manipuleret, men den simple positur gør at kaninens hoved er close-up i forgrund, mens manden læner sig tilbage i baggrunden så han virker automatisk mindre. Easy trick. Prøv det.

 16. Jeg undrede mig også over denne ualmindelig store hånd. Men herren der er jo også en Tysker. Herrens hustru må være meget stolt af hendes ægtemand.

  Hilsen Ursulle

 17. Hej ville bare lige sige til jer alle den er god nok.. den kanin på billedet..
  min mand og jeg avler selv disse kæmper og nu har vi to på 6 måneder og de vejer selv 7 kg så det kan kun være mere en sandt og vores kæmper er gigantiske så til folk der ikke tror på det må jeg sige..(det er sandt nok).
  mange hilsner Ditte og Morten..

 18. Okay Den kanin er ikke så stor i virkeligheden med mindre der er skæve træer og du har en meget stor hånd bavdelen på kanin er også lille så den er ikke så stor i virkeligheden!!

Skriv et svar