4 thoughts on “Det fylder mig med ironi(a)

  1. I følge kilder, der insisterer på anonymintet, er Aronia en forbuden og hidtil ukendt frugt, som har den egenskab, at den øger folks ironiske sans i et hidtil uset omfang. Drikker man bare et enkelt glas af den, kommer man i den særlige aronia-tilstand, hvor man bobler over af ironiske indfald og spydige kommentarer. Advarsel: Det går ud over dine omgivelser, det er no fun det her, og hold drikken langt væk fra børn og sarte sjæle og ikke mindst hunde. Modgiften til Aronia er den uopdrivelige passion-sodavand, som jeg vil opfordre alle til at købe rigeligt ind af, hvis man er så heldig at falde over den. Ellers er man overladt til Aroniaens ukontrollérbare virkning.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.